PARK BAHÇE ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Belediyemiz  park bahçe  ekipleri mahalle sakinleri ile çocuklar için dinlenme alanları ve yeni oyun parkları oluşturuyor. Düzenleme ve onarımına başlanan parklar içerisinde çocuklar için farklı oyun alanları tasarlanırken yetişkinler için de spor ve dinlenme alanları yer alıyor.
Mevcut parkların bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra ilçeye yeni yeşil alanlar kazandırarak, vatandaşlarımızın özelliklede çocuklarımızın hoş vakit geçirebilecekleri sosyal alanların sayısını artırıyoruz.
Parkların çevre düzenlemesi , ağaçlandırma çalışmalarının yapılması , kamelya ve bankların yerleştirilmesiyle vatandaşlarımızın hizmetine açmış bulunuyoruz.
Belediye Başkanımız Hasan Sopacı " ilçemizin daha güzel sağlıklı ve çağdaş bir ilçe olabilmesi  amacıyla ilçemizin  her köşesinde çalışmaların devam edeceğini " belirtti.