İÇME SUYU ŞEBEKE HATTI ABONE BAĞLANTILARI GECE GÜNDÜZ DEVAM EDİYOR

İlçemiz için bugüne kadar yapılan projelerin içinde en önemlisi olan içeme suyu inşaatı yapım projesi büyük oranda tamamlanarak tüm cadde ve sokaklarda Belediyemizin kendi imkanları ve personelimizin özverisiyle abone bağlantıları gece gündüz aralıksız sürüyor.

1989 yılında yapılan su şebekesi sürekli büyüyüp gelişen ilçemizin ihtiyacına cevap vermemekte ve Kanserojen madde içerdiği tespit edilen Asbest borular ile döşenen su şebekesi ömrünü tamamladığı için her gün patlamalar meydana gelmekte, her cadde ve sokakta olması gereken su kesme vanaları da olmadığı için tüm ilçenin suyu kesilerek vatandaşımız mağdur edilmekteydi.

Yeni şebeke hattıyla birlikte olası arızalarda ilçe genelinde vanalar sayesinde sular kesilmeyecek olup arıza ve patlak olan bölgede su kesme vanalarıyla kesilerek vatandaşlarımızın mağduriyeti giderilecek.

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, " Tamamen belediye imkanlarımızla yürüttüğümüz yeni içme suyu hattı  abone bağlantı çalışmaları gece gündüz aralıksız devam ediyor. Çalışmalar sırasında vatandaşlarımıza verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz." dedi