ÇERKEŞ NAR OTEL İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN.

İlçemiz Av. Akın Gönel Caddesi üzerinde yapımı tamamlanarak hizmete açılan ÇERKEŞ NAR OTEL  3 yıldızlı olup 22 oda, 60 yatak kapasitesine sahip, otelde 22 lüks odanın yanı sıra  1 konferans salonu, 1 brifing salonu, 1 kafeterya ve  1 teras kafeterya bulunmaktadır.

Başkanımız Hasan Sopacı Çerkeş NAR Oteli Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  Başkan Sopacı " Necmettin Altuntaş ve Ahmet Kudret kardeşimizi her ayrıntısı çok güzel düşünülmüş bu nezih ortamı ilçemize kazandırdıkları için tebrik etmek istiyorum. Çerkeş Nar Otel büyüyen gelişen ilçemize bir değer katacak, ilçe dışından gelen misafirlerimize de ilçemizin misafirperverliğini gösterecektir. Otelin işletme sahiplerine ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.