ASFALT YAMA ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR

İlçemizde hasar gören yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Belediyemiz asfalt yama çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlçe genelinde deforme olan yollarda çalışmalarını hızlandıran Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçe genelinde asfalt yama çalışmalarına devam ediyor.
Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz belirlenen program dâhilinde ilçedeki yolları ring halinde tarayarak bozuk satıhlarda asfalt yama çalışması yapıyor. İlçe genelinde yapılan yol iyileştirme çalışmaları kapsamında, asfalt yama ekipleri altyapı çalışmaları veya kullanımdan bozulan güzergâhlarda yol iyileştirme düzenlemelerinde bulunuyor.
Çalışmalarla ilgili Belediye Başkanımız Hasan sopacı;  “Çerkeş Belediyesi olarak Bazı mahallelerimizde asfalt yolların üzerinde meydana gelen çukurlar trafik konforunu rahatsız ediyor, araç sürücülerine zor anlar yaşatıyordu. Bununla ilgili olarak ekiplerimizi yama çalışmalarına yönlendirdik.” dedi.

Haber Resimleri