İLÇEMİZ İLK TURİST KAFİLESİNİ AĞIRLADI

Antalya’da özel bir tur yetkilisi olan hemşehrimiz Hatice Bilgi tarafından organize edilen Bolu, Safranbolu, Amasra ve Beypazarı şehirlerini kapsayan turun Beypazar’ından önce ki durağı ilçemiz oldu.

Belediye Başkanımızın eşi Sevgi Sopacı ve belediyemiz bayan personelinin Fişek Ali konağında kafileyi karşılamasının ardından kafile bir gece konaklayarak tarihi kemer köprü, 4.Murat hamamı, Piri San-i Hazretlerinin kabri gibi birçok tarihi ve doğal güzellikleri ziyaret ettiler.

İlçemizin marka tescili alan Çerkeş kurabiyesi, badıma bükmesi, lokum ve baklavaya ilgileri yoğun olurken bunun yanında peynir, tereyağı gibi ürünleri de almayı ihmal etmediler.

Tur yetkilisi Hatice Bilgi “Çerkeş'e yaptığımız bu gezi son anda kararlaştırılmış tadımlık bir geziydi. Bundan sonraki gezilerimiz yine Çerkeş konaklamalı olarak gerçekleştirilecektir Çok sevdiğim memleketime getirdiğimiz misafirlerin memnuniyeti beni çok onurlandırdı Son yıllarda ilçemizde olan büyük değişimin yöre turizmini canlandıracağını düşünüyorum Konukseverliklerinden  dolayı tüm hemşerilerime teşekkür ederim.”dedi.

Haber Resimleri