YENİ VİDANJÖRÜMÜZ HAYIRLI OLSUN

Belediyemiz araç parkı yenilenmeye devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belediyemize 13 tonluk Ford 2526 marka tam kapasiteli vidanjör hibe edildi.

Başkanımız Hasan Sopacı “ İlçemizin en büyük ihtiyaçlarından birisi de vidanjördü. Eski Vidanjör ömrünü tamamlamış, sürekli arıza çıkartarak masraf açıyor ve çalışmaların aksamasına sebep oluyordu. Tam kapasiteli yeni vidanjörün köstebek ilavesi ile kanalizasyon tıkanıklıkları çoğu zaman kazılmadan giderilebileceği gibi hızlı ve pratik çözüm sağlayacağı şüphesizdir. Yeni aracımızın Belediyemize kazandırılmasında büyük emeği olan Milletvekilimiz Hüseyin Filiz beye ve Çevre ve Şehircilik Bakanımız İdris Güllüce beye teşekkür ediyor, vidanjörün ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.