ŞEHİT ATEŞİ ÇANKIRI’YA DÜŞTÜ.

Mardin ili Midyat ve Nusaybin ilçelerinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 6 askerimiz yaralandı. Ağır yaralı askerlerimizden Çankırı’lı Komando Uzman Onbaşı Hakan Öcalan kaldırıldığı Mardin Devlet Hastanesinde şehit oldu.

Şehit Komando Uzman Onbaşı Hakan Öcalan’ın Çankırı Bayramören  nüfusuna kayıtlı olduğu belirtilirtildi.

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı “Mardin’de çıkan çatışma sonucunda, hemşerimiz Jandarma Komando Uzman Onbaşı Hakan Öcalan’ın şehit edildiği haberini üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Şehidimiz Hakan ÖCALAN’A Yüce Allah‘tan rahmet, şehidimizin kederli ailesi başta olmak üzere Çankırılı hemşerilerimize ve milletimize metanet ve başsağlığı dilerim” dedi.

\"\"/