ÖDÜLLÜ YARIŞMA

“EN GÜZEL TEMİZLİK KİRLETMEMEKTİR” konulu ödüllü yarışmanın amacı ve hedefi ; Temiz çevre bilinci oluşturmak, Doğamızı korumak, İlçemizin temiz kalmasını sağlamak, Örnek davranış kazandırmak ve Farkındalık oluşturmaktır.

Yaşadığımız çevredeki temizlik ve çevre konulu örnek davranışları yakalayıp, fotoğrafını çekiyor cerkesbelediyesi@hotmail.com adresine ad – soyad ve telefon numaramızı belirterek 20/04/2015 tarihine kadar gönderip yarışmaya katılıyoruz. Belediyemiz ve İlçemiz okul öğretmenleri arasında kurulacak bir ekiple fotoğraflar incelenecek, gönderilen fotoğraflar arasından seçilen ilk üç özgün fotoğraf ödüllendirilecektir. Dereceye girenlere ödülleri 23 Nisan kutlamalarında tören alanında verilecektir.

YARIŞMA ÖDÜLLERİ

Birinciye      : Cep Telefonu