LOKANTA, PASTANE VE FIRINLAR ZABITAMIZ TARAFINDAN DENETLENDİ.

<div style="\&quot;text-align:" justify;\"="">

Çerkeş Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri, ilçemizde faaliyet gösteren lokanta, pastane ve fırınları denetledi.

Denetimlerde, tüketime sunulan gıdaların hijyen şartları, son tüketim tarihi ile iş yerinin ticari faaliyetleri için gereken belgeler incelenerek eksikleri bulunan işletmelere gerekli uyarıları yapıldı.

Zabıta Amiri Bayram Sami Türkoğlu, yaptığı açıklamada, tüketicilerin gıda maddelerinde seçici olmaları gerektiğini belirterek, "Vatandaşların özellikle hayvansal gıdalarda muhafaza koşullarına dikkat etmeleri gerekmektedir. Etiketsiz ve ambalajsız ürün satın alınmaması ve ambalajı bozulmuş, son kullanma tarihi geçmiş, etiket bilgileri uygun olmayan ürünlerden kaçınmaları gerekir." ifadelerini kullandı.

13.04.2017