KURTÇİMENİ CAMİSİ AÇILIŞI YAPILDI

Açılışa İlçe Kaymakamımız Cengiz Ünsal, Belediye Başkan Vekilimiz Recep Güney, Saçak Belediye Başkanımız Ramazan Yarım, İl Genel Meclis Üyelerimiz Ahmet Ünaldı ve Avni Demircioğlu, İlçe Müftümüz Mustafa Yeşilorman, Emniyet Müdürümüz Servet Şahin, Yeniköy Muhtarımız Fikret Katırcıoğlu, Yeniköy Dernek Başkanımız Necati Uazar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış kurdelesini kesen İlçe Kaymakamımız Cengiz Ünsal yapmış olduğu konuşmasında “Peygamber efendimiz Hadisi Şerifinde “Kim, Allah’ın rızasını dileyerek bir mescid bina ederse Allah’da(c.c.) onun için cennette bir saray hazırlar" buyuruyor. Bu caminin inşasında emeği büyük olan Yeniköy Muhtarım Fikret beye huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum. Cami açılışımız hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Açılış sonrası Mevlidi Şerif ve Kur\'an-ı Kerim okundu. Öğle Namazına müteakip yemek ikramı ile program sona erdi.