KARATE DALINDA MADALYA KAZANAN ÖĞRETMENİMİZ VE ÖĞRENCİSİ BELEDİYE BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ

İlçemiz adına katıldığı turnuvalarda kazandığı madalyalarla adından söz ettiren öğretmenimiz Fuat Gökdere ve öğrencisi Adil sevim Belediye Başkanımız Hasan Sopacı’yı ziyaret ettiler.

16 Ülke ve 1719 sporcunun katıldığı 4. INTERNATIONAL MARMARA CUP SAKARYA Karate turnuvasında öğrencimiz 2008 doğumlu Adil Sevim 9 yaş kategorisinde 3.olarak Bronz madalya kazandı.

Hocası Fuat Gökdere aynı turnuvada 18 yaş üstü kategoride 2. Olarak Gümüş madalya kazandı.

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı Öğretmenimizin ve Öğrencimizin aldığı madalyalar sonrası ziyaretleri için teşekkür ederek başarılarının artarak devam etmesini diledi.

Haber Resimleri