KARALAR VE İSTASYON MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİK

Bugün saat 18:00 de Karalar Mahallesi 20:00 de İstasyon Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Başkanımız Hasan Sopacı Mahalle Muhtarlarımız Ali Çamlıca ve Erol Yazı eşliğinde mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinledi.

2014 yılında Belediye Başkanı olduğu günden yana yapılan hizmetleri anlatan Başkanımız “Mahallenin sorunlarını en iyi mahalle muhtarı ve o mahallede yaşayanlar bilir. Çerkeş Belediyesi tarihinde bir ilk olarak personelimizle birlikte mahalle ziyaretleri yaparak halkımızın isteklerini dinleyeceğiz. Sorunları sıkıntıları yerinde çözeceğiz. Bu toplantıları yapacağımızı Belediye Başkanlığı seçimlerinde sizlere söylemiştim. Sizlerde görüyorsunuz bir buçuk yıldır gece gündüz sizler için çalışıyoruz. İlçemizde yapılanları saymamıza gerek yok değişimin sizlerde farkındasınız. Bugün sizler konuşacaksınız bizler dinleyeceğiz. Notlarımızı alıp çalışmalarımızı yapacağız” dedi.