KAPALI HALI SAHAYA KAVUŞUYORUZ

Başkanımız Hasan Sopacı "Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkilileri ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu beye ilçemize sağladıkları destekten dolayı teşekkür ediyorum. 10 yıl önce yapılan ve açık olması sebebi ile her yıl bakım isteyen halı sahanın yenilenmesine ihtiyaç duyulmakta idi. Mevcut halı sahanın bulunduğu alanda konutlaşma olduğu için yeni halı saha projesinde yer değişikliğine de gidiyoruz. Yeni Halı Saha İstasyon Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde 310 ada 1 parsel üzerine, ilçe stadımızın yanında bulunan eski hapishanenin olduğu yere yapılacaktır. Bu konuda da gerekli girişimlerimizi yaptık ve eski hapishaneyi yıkarak alanı temizlemeye başladık. İlçemizde kış aylarının uzun sürmesi sebebi ile sahadan kış aylarından da yararlanılması için kapalı olmasını istiyoruz. Halı saha ile ilgili ihale çalışmalarına başlanıldı. Yeni halı sahamız modern, sosyal donatısıyla daha işlevsel ve yılın her mevsiminde sportif aktiviteler yapılabilecek bir yapıyla inşa edeceğiz. İnşallah kısa bir süre içerisinde yeni halı sahamızı vatandaşlarımızın kullanımına açacağız” dedi.