Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

İSTANBUL MALTEPE’DE DÜZENLENEN ÇANKIRI TANITIM GÜNLERİNE KATILDIK

Çankırı Dernekler Federasyonu’nun organize ettiği İstanbul Maltepe Sahil Etkinlik Alanında 20-23 Ekim tarihlerinde düzenlenen Çankırı Tanıtım Günleri programına Çerkeş Belediyesi olarak katıldık.
Tanıtım Günlerinde ilçemizin Gastronomi kültürünün tanıtımı yanında Belediyemiz Halk Oyunları ekibi Açılış programında ve Çerkeş Standının önünde sergilediği gösterileriyle İstanbulluların büyük beğenisini kazandı.
Çerkeş Belediyesi Standını ziyaret eden misafirleri Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, Çerkeş Dernekler Birliği Başkanı Erol Tepebaşı, Ak Parti Çerkeş İlçe Başkanı Salih Tarın, İl Genel Meclis Üyesi Hayati Kaya, Belediye Meclis Üyesi Zeynel Çiltaş, ilçemiz köy dernek başkanları ve belediye personeli karşıladı. Gelen ziyaretçilere Çerkeş’in Tescilli ürünleri Çerkeş Kurabiyesi, Badıma Bükmesi, Sırma Baklava ve Çerkeş Su Böreği’ni ikram ederek İstanbul da yaşayan Çerkeşlilere ve İstanbullulara Çerkeş’imizin gastronomi kültürü tanıtılıyor. Çerkeş Organize Sanayi Bölgesin de bulunan fabrikaların ürettiği ürünler Stant da İstanbullulara sergilendi.
Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı Standı ziyaret eden misafirlere yakın ilgi göstererek Çerkeş’te yapılan belediye çalışmaları ve günden güne daha da büyüyen Çerkeş Organize Sanayi Bölgesin de bulunan fabrikalarda çalışmak için bütün İstanbul da yaşayan Çerkeşli gençleri Çerkeş’e davet etti.
Belediye Başkanımız Hasan Sopacı; “İstanbul Maltepe Etkinlik alanında düzenlenen 4. Çankırı Tanıtım Günleri programının düzenlenmesinde emeği geçen ÇANDEF Başkanı Zeynettin Aydın ve yönetimine, Çerkeş Dernekler Birliği Başkanı Erol Tepebaşı’na ve birliğe bağlı dernek başkanlarımıza, Çerkeş Belediyesi Halk Oyunları Ekibine ve kıymetli hocamız Atalay Nalbant’a, Çerkeş Standımızda bizleri yalnız bırakmayan Çerkeşli hemşehrilerimize, standımızı ziyarete gelen tüm misafirlerimize, tanıtım günleri programına katılan Çerkeşli esnaf arkadaşlarımıza ve  standımızda canla başla çalışarak ilçemizi en güzel şekilde temsil eden belediye personelimize canı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar