İLÇEMİZDE TRAFO MERKEZİ KURULUMU ÇALIŞMALARI BAŞLADI

2022 Yılı içerisinde Belediye Başkanımız Sn. Hasan Sopacı TEİAŞ Genel Müdürlüğü ekipleri ile bir araya gelerek ilçemizdeki elektrik kesintisi sorununu ortadan kaldırmak için girişimlerini başlatmıştı.
TEİAŞ Genel Müdürlüğü ekipleri ile birlikte ilçemizde inceleme yapılarak proje çalışmaları 2022 yılı içerisinde başlatıldı. Çerkeş Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikalarda ve Çerkeş’te elektrik kesintisi sorunu yaşayan vatandaşlarımızın mağduriyetleri giderilmesi için çalışmalar hızlı bir şekilde başladı.
Belediye Başkanımız Sn. Hasan Sopacı proje çalışmalarını ve ihale sürecini yakından takip etti. Geçtiğimiz günlerde ihaleyi alan yetkili firma proje alanına şantiyesini kurarak inşaat çalışmalarını başlattı. Yaklaşık 96 Milyon Maliyet ile yapılan 154 KV’lık Trafo Merkezi Çerkeş OSB’de ve Çerkeş’te  elektrik kesintisinin önüne geçecek.
Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı “ İlçemizde elektrik kesintileri sona erecek inşallah. Çerkeş Organize Sanayi Bölgemize 154 KV’lık trafo merkezi kurulumu için ilk kazma vuruldu. Büyüyen ve gelişen ilçemiz Çerkeş’imize hayırlı uğurlu olsun.” paylaşımında bulundu.

Haber Resimleri