İLÇEMİZDE SEL FELAKETİ MEYDANA GELDİ

Akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ve dolu yağışı yaklaşık 45 dakika sürünce ilçemiz sel afeti ile karşı karşıya kaldı bazı iş yerlerini ve evleri su bastı. Uzun süre yağan dolu sonucunda ilçemizde sanki kar yağmış gibi bir görüntü oluştu. Belediyemiz ekiplerince selden etkilenen bölgelere anında müdahale edilerek vatandaşlarımızın daha büyük zarar görmemeleri için tedbirler alınmıştır.
Belediye Başkanımız Hasan Sopacı ; “İlçemizde saat 18.35 ‘te başlayan ve yaklaşık 45 dakika etkili olan ,şiddetli fırtına , yağış ve dolu , bazı işyerlerinde ve konutlarda zarara sebep olmuş,vatandaşlarımızı mağdur etmiştir. Herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmaması en büyük tesellimizdir. Belediye ekiplerimiz afet sebebiyle zarar gören vatandaşlarımızın yardımına devam ediyor.
Rabbim daha beterinden korusun. Geçmiş Olsun Çerkeşim.” dedi.