Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

İLÇEMİZDE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENDİ

Büyük fedakârlık ve özveri göstererek, geleceğimizin teminatı olan sevgili yavrularımızı yetiştiren, milli ve manevi değerlerimizi, iyi insan ve vatandaş olmayı, vatan ve millet sevgisini aşılayan, çağın gerektirdiği bilgi düzeyine ulaştıran öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı, ilçemiz 80. Yıl İlköğretim Okulun da Belediye Başkanımız Hasan Sopacı’nın  katılımlarıyla gerçekleştirildi.
80. Yıl İlköğretim Okulunda düzenlenen kutlama törenine; Belediye Başkanımız Hasan Sopacı’nın yanı sıra, İlçe Emniyet Müdürümüz Ali Asker Bayar, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüdayi  Altıntaş, İlçe Müftümüz Murat Hasankahyaoğlu, değerli öğretmenler ve kıymetli öğrenciler katılım sağladı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Öğretmenler Günü mesajının okunması,  Adaylığı kaldırılan öğretmenlerimizin Yemin Töreni, Öğretmenlerimize başarı belgesinin verilmesi, İmam Hatip Ortaokulunun hazırladığı “ Cumhuriyeti Biz Kurduk” adlı tiyatro gösterisi,  “ Anlat Bana Öğretmenim” adlı gösterinin sergilenmesi, “ Öğretmen” adlı şiirin okunması, “ Ben Öğretmenim” adlı şiirin okunması, 24 Kasım Öğretmenler Günü konulu yarışmaların ödül töreni, Toki Ortaokulu öğrenci korosunun öğretmenler günü şarkılarını seslendirmeleri, İlçe öğretmenlerinden oluşan müzik korosunun şarkılarını seslendirmeleriyle kutlama programı  devam etti.
Günün anlam ve önemine dair mesajların okunmasıyla devam eden program da Belediye Başkanımız Sn. Hasan SOPACI değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.
“ İstikbalimizin mimarı saygıdeğer öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum. Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenlerimiz başta olmak üzere ebediyete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve hürmetle anıyor, emekli öğretmenlerimize sağlıklı, mutlu ve uzun ömürler diliyorum.”


KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar