İLÇEMİZ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNE YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR

Çerkeş Organize Sanayi Bölgesi’nde  faaliyet gösteren PİR-İNCİ, yeni yatırımların devamı için 2 yeni firma adına yapı ruhsatı aldı.
Çerkeş Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren PİR-İNCİ İmalat Sanayi A.Ş. mevcut yatırımına ilave olarak projelendirdiği EMUR METAL ve İLTEK fabrikaları için  Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı ile Çerkeş Belediyesinde bir araya gelerek yapı ruhsatlarını aldılar.
Belediye Başkanımız Sn. Hasan Sopacı, “İlçemiz Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren PİR-İNCİ İmalat Sanayi A.Ş. Çerkeş OSB’de yatırımlarına devam ediyor. Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mahir Pir ile birlikte EMUR METAL ve İLTEK fabrikalarının yapı ruhsatlarını imzaladık. Pir-inci Çerkeş OSB’de yeni iş planları yaratarak ilçemizde istihdam yaratacak, yerli ve milli üretim ile ithalatın önünü keserek Ülkemiz ekonomisine katkı sağlayacaktır. 150 kişilik yeni istihdam ilçemize hayırlı olsun.” dedi.