İLÇEMİZ GAZİOSMANPAŞA İLK/ORTAOKUL'DA TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI DÜZENLENDİ

İlçemiz Gaziosmanpaşa Ortaokulu öğrencilerimizin düzenlediği TÜBİTAK-4006 Bilim Fuarı Okul bahçesinde 12 Mayıs 2022 Perşembe günü gerçekleştirildi.
Sergiye İlçe Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Arif Kırkpınar, İlçe Jandarma Komutanı Bayram Veyil, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili F. Nurcan Yavuz, AK Parti İlçe Başkanı Salih Tarın, Gaziosmanpaşa İlk/Ortaokulu Müdürü Ali Bayram, STK Yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Açılışın ardından Belediye Başkanımız Hasan Sopacı bilim fuarı sergisindeki projeleri inceleyerek öğrencilerden bilgi aldı ve bu güzel bilimsel etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen Gaziosmanpaşa İlk/Ortaokulu Müdürü Ali Bayram'ı, öğretmenlerini ve öğrencilerini tebrik ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi.