İKİ ADET ÇÖP KAMYONU İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Belediyemize iki  adet çöp toplama kamyonu hibe edildi.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda yapılan girişimlerden olumlu sonuç alındığını belirten Başkanımız Sn. Hasan Sopacı, İlçe halkımızın mutluluğu ve refahı için en iyi olanı yapmaya çalışıyoruz,
Daha temiz bir Çerkeş için yeni atık toplama kamyonları alarak ,araç filomuzu güçlendirdik.Halkımızdan aldığımız güçle ,durmak yok diyerek hizmetlerimizi artırarak devam ediyoruz.
Bu araçları ilçemize kazandıran Çevre Bakanımız Sayın Murat Kurum başta olmak üzere ,grup başkan Vekilimiz sayın M.Emin Akbaşoğlu’na Milletvekilimiz sayın Salim Çivitçioğlu’na en içten dileklerimle şahsım ve ilçem adına teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

Haber Resimleri