HEMŞEHRİMİZ İŞADAMI ALPAY ÜNAL VE EMNİYET ESKİ GENEL MÜDÜRÜRÜMÜZ KEMAL ÇELİK İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ.

<div style="\&quot;text-align:" justify;\"="">

Hemşehrimiz İşadamı Alpay Ünal ve Emniyet Eski Genel Müdürü aynı zamanda eski Antalya Milletvekili Kemal Çelik Başkanımız Hasan Sopacı’yı ziyaret etti.

İlçemiz Cumhuriyet Mahallesinde yapımı devam eden Vehbi Sultan Camisinde incelemelerde bulunan misafirlerimiz, yapılması düşünülen biogaz tesisi için Organize Sanayi Bölgesi yanında ve Aytaç Tesisleri altındaki arazide de incelemelerde bulundular. Aytaç Genel Müdürü Erhan Çelik beyi makamında ziyaret ettiler. Başkanımız Hasan Sopacı misafirlerimize Belediyemiz tarafından kamulaştırılan ve restore çalışması yapılacak olan ışıklar konağını da gezdirdi.

29.09.2016