CENAZE ARACIMIZ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, bir ilke daha imza atarak ilçemizde eksikliği hissedilen, soğutmalı cenaze nakil aracını İlçemize kazandırdı. Belediyemiz daha iyi hizmet verebilmesi için gün geçtikçe araç filosunu genişletirken, cenaze taşıma işlemlerinde vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek amacı ile 2015 model aynı anda üç cenazeyi taşıyabilecek kapasitede bir aracı araç filomuza kattık.

Başkanımız Hasan Sopacı;” Belediyemiz kısıtlı imkânlarına rağmen hem hizmet veriyor, hem de yatırım yapıyor. Belediyemiz araç parkuruna kazandırdığımız soğutmalı cenaze nakil aracı ile vefat eden vatandaşlarımıza son görevimizi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Şehir dışında vefat eden vatandaşlarımızın cenazelerin naklini mevcut aracımızla gerçekleştiremiyorduk. Özellikle gurbette yaşayan vatandaşlarımız vefat eden yakınlarını ilçeye getirebilmek adına büyük sorun yaşıyordu. Bu sorunu yeni aldığımız soğutmalı cenaze nakil aracımızla çözdük.  İlçemize hayırlı olsun”dedi.