BELEDİYEMİZDE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI YOĞUN KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİ

Kurban Bayramı münasebetiyle belediyemizde düzenlediğimiz geleneksel bayramlaşma programında Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, vatandaşlarımızla bir araya gelerek bayramlarını tebrik etti.
Işıklar Konağında düzenlenen bayramlaşma programı saat 11:00’da başlayıp 13:00’da bitti. Geleneksel bayramlaşma programı Belediye Başkanımız Hasan Sopacı,  Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Dernek Başkanlarımız ve yöneticileri ve halkımızın yoğun katılımı ile gerçekleşti.
Bayramlaşma programına katılan Belediye Başkanımız Hasan Sopacı Kurban Bayramının ilçemize, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur, kardeşlik ve esenlik getirmesini temenni etti.