Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

BEKLENEN ÇALIŞMA BAŞLIYOR

İlçemizde alt yapı çalışmalarının büyük oranda tamamlanmasının ardından gerekli olan kaldırım ve yol yapımı  için asfalt ihalesi gerçekleşti.  
 
19 Nisan'da Ekap'ta yayınlanan yaklaşık 1.979.519.40 TL maliyeti olan Belediyemiz kendi ÖZKAYNAKLARI ile yol, kaldırım, tretuvar ve asfalt yapılması işi Belediye toplantı salonunda saat 10:30'da ihale edildi.  2014 yılından itibaren elektrik hattının yer altına alınması, doğalgaz kazı çalışması, içme suyu inşaatı, yağmur suyu hattı ve kanalizasyon çalışmaları ile birlikte ilçemizin hemen hemen her cadde ve sokağında başlattığımız  alt yapı çalışmalarının büyük oranda tamamlanmasıyla birlikte ilçemize yakışır kaldırım ve yol yapımı çalışmalarımız ihale sonuçlarının değerlendirilmesi ve yasal prosedürlerin tamamlanmasına müteakiben en kısa sürede çarşı merkezimizden  başlayacaktır.
 
Belediye Başkanımız Hasan Sopacı," Bu kutsal görevi teslim aldığımız günden beri, dört yıldır alt yapımızı yapmaya çalışıyoruz. Doğalgaz, kanalizasyon, elektrik hattının yer altına alınması, yağmur suyu hattı ve içme suyu şebeke inşaatı çalışmalarımızı büyük ölçüde tamamladık. Allah’ın izni vatandaşımızın hoşgörü ve duası ile asfalt yapımı çalışmalarını da Belediyemiz imkanları ile tamamlayacağız. İlçemizin geleceği, çocuklarımızın, gençlerimizin yarınları ve yaşanılabilir bir Çerkeş için çalışmaya devam edeceğiz."dedi.

Haber Resimleri

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar