Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

BAŞKANIMIZ SN. HASAN SOPACI KÖYLERDE DÜZENLENEN BAYRAM ŞENLİKLERİNE KATILDI

Belediye Başkanımız Sn. Hasan Sopacı Kurban Bayramı vesilesiyle Bayramın ikinci ve üçüncü günü köylerimizde düzenlenen bayram şenlikleri programlarına katıldı.
Başkanımız Hasan Sopacı Bayramın ikinci günü Kadıköy’ün Yalnızca Mahallesinde gurbetten sıla-i rahim yaparak gelen Yalnızca köyü sakinleri ile bir araya gelerek yemek programında buluştu. Ardından Saraycık köyünün Boyuncak Mahallesinde düzenlenen bayram şenliği programına katılarak açılış konuşması gerçekleştirdi. Belediye Başkanımız Hasan Sopacı’ya Ak Parti İlçe Başkan Vekili Cavit Tepebaşı, İl Genel Meclis Üyesi Hayati Kaya, Ankara Çerkeş Dernekler Federasyonu Başkan Vekili Dursun Taşlıgül ve yönetimi eşlik etti.
Başkanımız Hasan Sopacı bayramın  üçüncü günü İlçe Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu, Ak Parti İlçe Başkan Vekili Cavit Tepebaşı ve İl Genel Meclis Üyemiz Hayati Kaya ile birlikte Aliözü köyümüzde düzenlenen Geleneksel 25. Horasan Erenleri Anma ve Kültür Şenliğine katılarak Aliözü köyü sakinleri ile bir araya geldi. Ardından Hacılar köyümüzde düzenlenen Geleneksel Yayla Şenliği programına katılarak gurbetten sıla-i rahim yapan Hacılar köyü sakinleri ile bir araya geldi.
Programların düzenlenmesinin ardından Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, “ Geleneksel hale getirilen şenliklerin ve programların düzenlenmesinde emeği geçen köy muhtarlarımıza, dernek başkanlarımıza ve köyde bulunan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin.” Dedi.

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar