BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Şırnak’ın Silopi ilçesinde teröristler tarafından döşenen mayının uzaktan kumandayla patlatılması sonucu şehit düşen 4 özel harekât polisinden M.Yahya Mertcan’ın kara haberini kısa süre sonra duyan meslektaşları yasa boğuldu. Erzincan Kemaliye nüfusuna kayıtlı ve bekâr olan Şehit özel harekât polisi M. Yahya Mertcan’ın Ankara’da ikamet ettiği, annesinin Çankırılı olması dolayısıyla Çankırı Erdivan’da toprağa verileceği belirtildi.

Başkanımız Hasan Sopacı “Terör bu sefer de Eldivan\'ımızı vurdu . Başta genç yaşta şehit olan hemşerimiz M .Yahya Mertcan kardeşimiz olmak üzere vatanı koruma yolunda can veren şehitlerimize Allah (c.c.) tan rahmet ailelerine ve milletimize sabır diliyorum. Başımız sağolsun” dedi.