ASFALT ÇALIŞMALARI GEÇ SAATLERE KADAR DEVAM ETTİ

Sabah erken saatlerde başlayan sıcak asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

İlçemiz Yeni Mahalle Aynur Bektaş Caddesi ve Hükümet Caddesinde dün başlanılan sıcak asfalt çalışması bugün de geç saatlere kadar devam etti.

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı yapmış olduğu açıklamada "Çalışmaları gece gündüz demeden yerinde takip ediyorum. Asfalt altı mekanik malzeme serilmesi normalde bir kaç günümüzü alacaktı, fakat mesai kavramı gözetmeden gece geç saatlere kadar çalışıyoruz. Mekanik malzeme serim işi yarın tamamlanacak, nasip olursa çarşamba günü sıcak asfalt atımına başlayacağız.  Çetin İşletmeleri yetkililerine, çalışanlarına ve Belediye personelimize şahsım ve ilçem adına teşekkür etmek istiyorum. Aynı zamanda parke taşı döşeme çalışmamız da devam ediyor. İnşallah kar yağmadan bu yıl için planladığımız yol çalışmalarımızı tamamlayacağız " dedi.

17.11.2014

Haber Resimleri