ARAÇ TRAFİĞİNE KAPALI ESKİ BELEDİYE CADDESİNDE PARKE TAŞ DÖŞEME ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

Çarşı merkezi Hükümet caddesinden başlayan kaldırım ve sıcak asfalt çalışmalarımız Eski Tuz Pazarı Caddesinde sıcak asfalt için zemin doldurma ve kaldırımlara parke taşı döşenmesi çalışmalarıyla devam ediyor.

Trafiğe kapalı yaya yolu olacak olan Eski Belediye Caddesinde renkli parke taşı kaldırımlarda tamamlanarak yaya yolunda renkli parke taşı döşeme çalışmalarına başlandı. Bunun yanı sıra aydınlatma direklerinin de dikilmesiyle birlikte çalışmalar tamamlandığında caddemiz modern bir görünüme kavuşacaktır.

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı " İlçemize geç kalmış bir hizmeti getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. İlçemizi yaşanılabilir bir şehir olma yolunda gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bizlerden sabırlarını ve desteklerini esirgemeyen tüm Çerkeş'li hemşehrilerime teşekkür ediyor, çalışmalar sırasında verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum. " dedi.