ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ

Anasınıfı öğrencileri Başkanımız Hasan Sopacı’yı makamında ziyaret etti.

2014 – 2015 eğitim öğretim yılının başlaması ile ilk kez okul ve öğretmenle tanışan anasınıfı öğrencilerimiz, Anasınıfı Müdürü Derya Karaağaç eşliğinde Başkanımızı ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Başkanımız Hasan Sopacı ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek ” bu çocuklar birer melek, ilk kez okul ve öğretmenle tanışmanın şaşkınlığı içerisindeler. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın en iyi şartlarda yetişmeleri için ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim görmeleri için Belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız. Bu vesile ile tüm öğretmen ve öğrencilerimizin eğitim öğretim yılını kutluyor başarılar diliyorum” dedi.

16.09.2014

Haber Resimleri