5 ADET ÇOK AMAÇLI SPOR ALANI, 1 AÇIK HALI SAHA VE 1 ADET KAPALI SPOR SALONU YAPIMINA BAŞLIYORUZ.

<p style="\&quot;text-align:" justify;\"=""> Karalar Mahallesi Doğankent Sitesi yanına 1 adet çok amaçlı spor sahası
Cumhuriyet Mahallesi Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulu bahçesine 1 adet çok amaçlı spor sahası
Cumhuriyet Mahallesi Toki İlköğretim Okulu bahçesine 1 adet çok amaçlı spor sahası
Karamuklu Mahallesi Aile Çay Bahçesi yanına 1 adet çok amaçlı spor sahası
Yenikent Mahallesi İnci Sitesi – Görkem Sitesi arasına 1 adet Halı Saha ve 1 adet çok amaçlı spor sahası
Yeni Mahalle dört okul arasına 1 adet KAPALI SPOR SALONU yapım işine başlanılmıştır.

Başkanımız Hasan Sopacı “Çerkeş Belediyesi olarak, gençlere ve çocuklara önem veriyoruz. İlçemiz Mahallelerinde uygun gördüğümüz noktalara çok amaçlı spor sahaları yaparak çocuklarımızın daha iyi şartlarda ve daha güvenli alanlarda spor yapabilmesini sağlamış olacağız. Aynı zamanda Yeni Mahallede okullar bölgesine bir kapalı spor salonu kazandırıyoruz. Çocuklarımız çok amaçlı spor sahalarında Voleybol, Basketbol, Hentbol ve Futbol oynayabilecekler. Ayrıca ilçemize kazandıracağımız 2. Spor salonu ile her türlü spor etkinliğini yapabileceklerdir. Bu hizmetlerin ilçemize kazandırılmasında bizlerden desteğini esirgemeyen Spor Toto Teşkilatına, Milletvekillerimiz Hüseyin Filiz ve Muhammet Emin Akbaşoğluna teşekkür ederim. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.