19 MAYIS Ç.P.L. ÖĞRENCLERİ TARAFINDAN “YUNUS’ÇA BİR GECE” ADLI PROGRAM DÜZENLENDİ

Milli Eğitim Bakanlığının değerler eğitimi kapsamında öğrencilerin, milli ve evrensel kültür değerlerini tanımalarını, benimsemelerini, geliştirmelerini bu değerlere saygı duymalarını sağlamak, öğrencilere okuma zevk ve alışkanlığı kazandırmak ve çevresi ile barışık, başkaları ile iyi ilişkiler kuran iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu vatandaşlar olarak yetiştirmeyi  hedefleyen “Yunus’ça bir gece” adlı program saat 19:00’da Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Programa İlçe Kaymakamımız Servet Güngör, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Okul müdürleri, Öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından 19 Mayıs Ç.P.L. Müdürü kadir Türkyılmaz’ın açılış konuşması, Yunus Emre’ye dair bilgilendirme, Tiyatro gösterileri, İlahiler ve şiirler okunarak son buldu.

Haber Resimleri