Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİ PROGRAMI İLÇEMİZDE KUTLANDI

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi 107. Yıl Dönümü münasebetiyle Çerkeş Şehitliğinde çelenk koyma programı ile başladı.
 
Anma Programına İlçe Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Saçak Belde Belediye Başkanımız Ramazan Yarım, İlçe Jandarma Komutanımız Bayram Veyil, İlçe Emniyet Müdürümüz Ali Asker Bayar, Cumhuriyet Savcımız Hakan Güngüren, Şehit Aileleri, Gazilerimiz, Daire Amirleri,  Kamu Kurum ve kuruluşları çalışanları, siyasi parti temsilcileri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, öğrenciler katıldı.   

İlçemiz Şehitliğinde saat 09:00 da çelenklerin konulması,  2 dakikalık Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi 107. Yıl Dönümü Anma Programında, İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Komiser Yardımcısı Muhammed Bal tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. İlçe Müftülüğümüz tarafından dua edildi. Şehitlerimizin kabirlerine karanfil bırakıldı. İlçe şehitliğindeki programın ardından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi 107. Yıl Dönümü Anma Programı saat 09:30 da  80. Yıl Cumhuriyet  İlkokulunda devam etti. İlçemiz Gaziosmanpaşa Ortaokulu örgencilerinin hazırlamış olduğu programda öğrenciler Çanakkale konulu şiirler okuyarak hazırlamış oldukları tiyatro gösterisini sergilediler. Çanakkale Zaferi konulu slayt gösterileri sergilenerek, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi konulu kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediye verilmesi ile anma programı sona erdi.


Başkanımız Hasan Sopacı mesajında,"  “Vatan topraklarını canları pahasına savunarak bu büyük zaferin gururunu milletimize yaşatan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.” dedi.


 

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar