18 MART ŞEHİTLER GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 105. YILDÖNÜMÜ NEDENİYLE ÇELENK KOYMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

İlçemizde 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi'nin 105'inci yıldönümü nedeniyle, çelenk koyma töreni düzenlendi.

Anma Programına İlçe Kaymakamımız Zikri Şahin, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı , İlçe Emniyet Müdürümüz Soner Aydemir, İlçe Jandarma Komutanımız Bayram Veyil ve kurum müdürlerimiz katıldı.
İlçemiz Şehitliğinde saat 09:00 da çelenklerin konulması,  2 dakikalık Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi 105. Yıl Dönümü Anma Programında, İlçe Emniyet Müdürümüz Soner Aydemir tarafından  tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. İlçe Müftümüz tarafından dua edildi. Şehitlerimizin kabirlerine karanfil bırakıldıktan sonra program sona erdi.

Haber Resimleri