Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

18 MART ŞEHİTLER GÜNÜ ANMA PROGRAMI YAPILDI

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi 104. Yıl Dönümü Çerkeş Şehitliğinde düzenlenen anma programı ile gerçekleşti.
 
Anma Programına İlçe Kaymakamımız Kemal Sefa Gökmenoğlu, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, İlçe Jandarma Komutanımız Bayram Veyil, Şehit Aileleri, Gazilerimiz, Daire Amirleri,  Kamu Kurum ve kuruluşları çalışanları, Okul Müdürleri, Öğretmenler, öğrenciler katıldı.   

İlçemiz Şehitliğinde saat 09:00 da çelenklerin konulması,  2 dakikalık Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi 104. Yıl Dönümü Anma Programında, İlçe Emniyet Müdürü Soner Aydemir tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. İlçe Müftülüğümüz tarafından dua edildi. Şehitlerimizin kabirlerine karanfil bırakıldı. İlçe şehitliğindeki programın ardından 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi 104. Yıl Dönümü Anma Programı saat 09:30 da  80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulunda devam etti. İlçemiz Toki Ortaokulu örgencilerinin hazırlamış olduğu programda öğrenciler Çanakkale konulu şiirler okuyarak hazırlamış oldukları tiyatro gösterisini sergilediler. Çanakkale Zaferi konulu slayt izlettiler. 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi konulu kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediye verilmesi ile anma programı sona erdi.


Başkanımız Hasan Sopacı mesajında,"  “Çanakkale geçilmez”diyerek milletimizin bağımsızlık ve özgürlüğünden ödün vermeyeceğini bütün dünyaya ispat etmiş, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum." dedi.

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar