ZÜBEYDE HANIM VE MENDERES CADDESİ SICAK ASFALT İLE BULUŞTU.

Kanalizasyon, yağmur hattı ve doğalgaz çalışması tamamlanan Karamuklu Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi ve İstasyon Mahallesi Menderes Caddesine bugün sabah saatlerinde başladığımız yol düzenleme ve sıcak asfalt atma çalışmamız akşam saatlerinde sona erdi.

Başkanımız Hasan Sopacı “ Geçtiğimiz iki yılda ilçemiz yolları için büyük bir çalışma başlatmış ilçemiz mahallelerine 20 km soğuk asfalt atımını gerçekleştirmiştik. İlçemizin en işlek caddesi olan Yeni Mahalle Aynur Bektaş Caddesine, Hükümet Caddemize de ışıklardan tekstil fabrikasına kadar ve Karamuklu Sokağa ’da toplamda 5 km sıcak asfalt atarak çalışmamızı tamamlamıştık. Doğalgaz çalışmasının başlaması ile yol yapım çalışmalarımıza ara vermek zorunda kaldık. Doğalgaz kazıları nedeni ile tahrip olan yollarımızda çamur olmaması için kum ve mıcırlama çalışmaları yapıyoruz. Ankara girişi ve Aliözü kavşağımızın ardından Karamuklu Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi ve İstasyon Mahallesi Menderes Caddesini sıcak asfalt ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz”dedi.