ZABITA EKİPLERİNDEN PAZAR YERLERİNDE ETİKET DENETİMİ

İlçemiz pazar alanında denetim yapan Zabıta Amirliği ekipleri, vatandaşlarımızın sağlığını korumak ve maddi açıdan haksızlığa uğramamasını sağlamak için tezgahları tek tek inceledi ve etiket kontrolü yaptı.
Çerkeş Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri, vatandaşların daha rahat ve güvenilir bir ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için denetimlerini sürdürüyor. Yapılan denetimlerde pazarın ve tezgahların düzeni, sebze ve meyvelerin uygun şartlarda satılıp, satılmadığı denetlenerek, etiket kontrolü yapıldı. Tezgahlardaki etiketleri dikkatle inceleyen Zabıta Müdürlüğü ekipleri, etiketlere ürünlerin kilo fiyatlarını yazmaları konusunda pazar esnafını uyardı.
Zabıta Amirliği ekiplerinin ilçemizde kurulan pazar alanında düzenli olarak etiket denetimi yapacağını ifade eden Çerkeş Belediye Başkanımız Hasan Sopacı; “Vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla Zabıta Amirliği ekiplerimiz denetimlerini aralıksız sürdürüyor” dedi.

Haber Resimleri