YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Hükümet Caddesi sıcak asfalt atılmaya Kınık Caddesi ise kilitli parke taşı döşenmeye hazır hale getiriliyor.

Sürekli yağan yağmura rağmen Hükümet Caddesi yol ve kaldırım sökme çalışmaları uzun uğraşlar sonucunda tamamlandı.  Hükümet caddesi ıhlamur sitesinden ışıklı kavşağa kadar yapılan çalışmada, mevcut yol kazınıp eski parke ve kaldırım taşları sökülüp temizlendi. Dolgu ve alt zemin sıkıştırma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Hava şartları iyi olursa önümüzdeki Perşembe – Cuma günü Hükümet Caddesi sıcak asfalt ile buluşacak.

Kınık Caddesinde yol temizleme ve dolgu çalışmaları başlatıldı. Kısa bir sürede bitecek çalışmanın ardından kilitli parke taşı döşenmesine başlanılacak.

Yol yapım ve düzenleme çalışmaları esnasında vatandaşımıza vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

04.11.2014

Haber Resimleri