YEŞİL BİR ÇERKEŞ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Belediyemiz Park ve bahçeler ekiplerimiz bahar ayının gelmesi ile birlikte  Çerkeş’in farklı bölgelerinde çalışmalarına başladılar.
Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da bahar aylarının gelmesiyle birlikte ağaçlandırma çalışmalarına başlayan Çerkeş  Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçemizin değişik yerlerinde hem park içlerinde hem de kaldırım kenarlarında ağaç dikim işlerine başladı.
Belediye Başkanımız Hasan Sopacı ; “Biz belediye olarak Çerkeş’imizin daha temiz ve daha yeşil olması için çaba sarf ediyoruz. Ekiplerimiz ilçemizin farklı  bölgelerin de ağaçlandırma çalışmalarını sürdürüyor. İlçemiz genelinde belirlenen noktalarda mavi ladinleri toprakla buluşturuyoruz.  İnşallah bu yaz bin adet mavi ladini, beş bin adet süs bitkisini ve beş yüz adet yapraklı ağacı toprakla buluşturacağız. Amacımız yeşil bir  Çerkeş oluşturmak. “ dedi.

Haber Resimleri