YEREL EYLEM GRUBU KURULUMU İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Tarım ve Orman Bakanlığı AB destekli proje kapsamında Leader Projesi YEG (Yerel Eylem Grubu) kurulumu için Çankırı İl Koordinatörü Yerel Kalkınma Uzmanı Süeda Erdoğan ve Yerel Kalkınma Uzmanı Çerkeş Görevlisi Nurullah Eskici ilçemizde çeşitli ziyaretlerde bulundular. Ziyaretler kapsamında İlçe Kaymakamımız Sn. Osman Beyazyıldız’ı, Belediye başkanımız Sn. Hasan Sopacı’yı  ve İlçe Tarım  Müdürü Hakan Akoğlu’nu ziyaret ettiler.

Tarım ve Orman Bakanlığı AB destekli proje  kapsamında Leader Projesi YEG (Yerel Eylem Grubu) kurulumu için Çankırı İl Koordinatörü Yerel Kalkınma Uzmanı Süeda Erdoğan “ Yapılan görüşmeler sonucunda Yerel Eylem Grubu Derneği çalışmalarına start verdik. Çerkeş ilçemizi Hayvancılık, Turizm ve Ekonomik düzeyde Avrupa Birliği standartlarına yükseltmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizlerden desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Sn. Osman Beyazyıldız’a, Belediye Başkanımız Sn. Hasan Sopacı’ya  ve Tarım İlçe Müdürümüz Sn. Hakan Akoğlu’na teşekkür ediyorum.