YENİ KEPÇEMİZ HAYIRLI OLSUN

Belediyemizin en büyük ihtiyaçlarından biri daha giderildi. Çalışmalara hız katacak kazıcı yükleyici iş makinesi araç filomuza katıldı.  Belediyemiz tarafından 186.438 TL ye satın alınan Hidromek MHK 102S Marka yeni nesil tam otomatik  kazıcı yükleyici iş makinesi bugün Başkanımız Hasan Sopacı tarafından teslim alındı.

Başkanımız Hasan Sopacı “ Belediye işlerinde 7 gün 24 saat lazım olan kazıcı yükleyici iş makinesini alarak araç parkımızı güçlendirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 1870 yılında belediye olmuş ilçemizde eski model bir kepçe ile hizmet vermek çalışmaların aksamasına sebep oluyor, Kepçe lazım olduğunda Saçak beldemizden, çevre ilçelerden yada ilçemizde bu işlerle uğraşan arkadaşlarımızdan rica ediyorduk.  İlk iş olarak eski kepçemizi baştan aşağı yenileyerek hizmet vermeye başladık. 2015 yılında 170 bin liraya Mst marka bir kepçe alarak işlerimizi halletmeye çalıştık. Çok fazla alanda çalışma yaptığımız için bir kepçe daha alma ihtiyacı duyduk. Yeni kepçemizi kanalizasyon ve su arıza işlerinde kullanmanın yanı sıra, kar kürüme bıçağı da alarak kış aylarında karla mücadele çalışmasında da kullanacağız. Hidromek MHK 102S Marka yeni nesil tam otomatik  iş makinesi 186.438 lira karşılığında belediyemize kazandırılmıştır. İnsanımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Yeni iş makinemiz Çerkeş’imize hayırlı uğurlu olsun”dedi.