YENİ ÇARŞI TOKİ PROJESİNDE SON RÜTUŞLAR

Çankırı Milletvekili Salim Civitçioğlu, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Saçak Belde Belediye Başkanı Ramazan Yarım, Ilgaz Belediye Başkanı  Mehmet Öztürk ve Eldivan Belediye Başkanı Mustafa LAFÇI, TOKİ Başkanı Ömer Bulut’u makamında ziyaret ettiler.
İlçemize yapılacak olan Yeni Çarşı Toki Projesi hakkında istişareler yapılarak son rütuşlar yapıldı.
Yeni Çarşı Toki Projemizin içerisinde; Şehir Meydanı, 134 Adet Daire, 41 Dükkan, yaklaşık 100 araçlık Kapalı Yer Altı Otoparkı, 3800m2 Kapalı Pazar Yeri, Belediye Hizmet Binası ve İtfaiye Hizmet Binası bulunuyor.
Belediye Başkanımız Hasan Sopacı;  “Toki Başkanı sayın Ömer Bulut ve ekibiyle , ihaleye gönderilen yeni çarşı ve konut projemizin son halini istişare ettik.
Milletvekilimiz sayın Salim Çivitçioğlu ile birlikte uzun süredir emek verdiğimiz, ilçemizin en büyük projesini, en kısa zamanda bitirmek için var gücümüzle çalışıyoruz.
“İnanan başarır,çalışan kazanır” “  dedi.