Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

VOLEYBOL TURNUVASI FİNAL MÜSABAKALARI İLE SONA ERDİ

Kamu kurum ve kuruluşları arasında 02 Nisan 2018 tarihinde 10 takım ve 120 sporcunun katılımıyla başlayan 5. Kaymakamlık Voleybol Turnuvası 26 Nisan 2018 akşamı düzenlenen final müsabakalarıyla birlikte sona erdi.
 
Aytaç Gıda Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş, 80. Yıl Cumhuriyet İlk/Ortaokulu ile oynadığı final müsabakasını kazanarak şampiyon oldu. Turnuvanın 3.sü 19 Mayıs Çok Programlı Anadolu Lisesi/Gaziosmanpaşa Ortaokulu, 4.sü Çerkeş Belediye Başkanlığı oldu.
 
Gecenin sonunda ilk dörde giren takımlarımız ile en centilmen takım, en iyi taraftar, en centilmen sporcu madalyalarını ve kupalarını Sayın Kaymakamımız Servet GÜNGÖR, Çerkeş Belediye Başkanımız Hasan SOPACI, Saçak Belediye Başkanımız Ramazan YARIM, İlçe Jandarma Komutanı Bayram VEYİL, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Müslüm ERDEM, Devlet Hastanesi Müdürü Mustafa OKUR, Çerkeş Belediye Spor Kulübü Başkanı Kamil AKTAR’dan aldılar.
 
Belediye Başkanımız Hasan SOPACI, geleneksel hale gelen ve baştan sona güzel geçen turnuvada çok büyük emek ve katkıları olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hakkı FİDAN, Antrenörleri Ali Osman SEVİM, Halil YÜCEER ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü personellerine ve turnuvaya katılım gösteren tüm takım sporcuları ve teknik heyetleri ile taraftarlara teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.


KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar