VOLEYBOL İL BİRİNCİLERİ BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ.

Voleybol Küçük Erkekler kategorisinde Çankırı okullar arası ve kulüpler il birincisi olan öğrencilerimiz Başkanımız Hasan Sopacı’yı ziyaret etti. Ziyaret eden öğrencilerimize Çerkeş Belediye Spor Kulübü Başkanı Kamil Aktar, 80.Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Mehmet İpek, Beden Eğitimi Öğretmeni Mahmut Akbaş ve Voleybol Antrenörü Halil Yüceer eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Hasan Sopacı “ Çerkeş olarak sporun her alanında mutlaka olmalı ve spora her türlü desteği vermeliyiz. Kulüp Başkanımız Kamil Aktar’a, Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürümüz Hakkı Fidan ve ekibine gençlerimize sahip çıktıkları için teşekkür ediyor her zaman yanınızda olduğumu da bilmenizi istiyorum” dedi.

\"\"/