ÜST GEÇİTLERİMİZ VE ALT GEÇİTİMİZ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN.

Başkanımız Hasan Sopacı’nın konu ile ilgili “ Seçimlerde verdiğimiz sözlerin arkasında durmanın mutluluğunu yaşıyoruz. E-80 Karayolu ilçemizin ortasından geçmekte ve Cumhuriyet Mahallesinde yaşayan vatandaşlarımız Karayolu kenarlarındaki barikatlardan atlayıp kendi canlarını da tehlikeye atarak karşıdan karşıya geçmekteydiler. Toki konutları ve Devlet Hastanemizin de Cumhuriyet Mahallesinde olması sebebi ile üst geçitler olmazsa olmazımızdı.  Hastane ve Toki geçişlerine yapılan üst geçitler sayesinde vatandaşımız artık karayolu kenarlarındaki barikatlardan atlamak hayatını tehlikeye atmak zorunda kalmayacaktır. Ayrıca İstasyon Mahallemizde ki 80.Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu altına demir yolu alt geçidi çalışmasına da başlanıldı. Kısa bir sürede bitirilecek. Vatandaşımız ve okula giden yavrularımız da bu alt geçidi kullanacaklardır. Üstgeçitlerimizin ve altgeçidimizin ilçemize yapımında emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çerkeş’imize  hayırlı olsun”dedi.