ÜNİVERSİTEMİZİ EL BİRLİĞİYLE YAPALIM

Değerli Çerkeşliler, Kıymetli hemşehrilerim ;

Belediye hizmet binamızı vererek başlattığımız Çerkeş Meslek Yüksek Okulumuz eğitime devam ediyor. Ancak 2023-2024 Eğitim yılları içerisinde eğitim verecek okulumuzun şuan ki binası yeterli gelmeyeceğinden dolayı yeni bir Meslek Yüksek Okulu binasına ihtiyacımız vardır. Proje çalışmalarını tamamladığımız Meslek Yüksek Okulu’nun yapımı için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Hep birlikte Üniversite binamızı yapalım, bir tuğlada siz koyun Çerkeş Meslek Yüksek Okulu hepimizin ortak ürünü olsun. Kampanyaya destek veren tüm Çerkeşli hemşehrilerime gönülden ve yürekten teşekkür ediyorum. Biz birlikte Çerkeşiz...

“ BENİMDE KATKIM OLSUN DİYORSANIZ – Çerkeş Meslek Yüksek Okulu Yapma ve Yaşatma Derneği hesaplarına bağışta bulunabilirsiniz.
ZİRAAT BANKASI İBAN : TR83 0001 0000 7074 6058 23 5001

İŞ BANKASI İBAN : TR47 0006 4000 0015 1110 1585 35