ULUSU ISLAH ÇALIŞMALARI VE REKREASYON ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

20.11.2019 Tarihinde ihalesi yapılan Çerkeş Ulusu Islah Projesinin 1. Etabı  2021 yılında tamamlanmıştı. Bu yılda 2. Etap  Ulusu Islah ve Rekreasyon  Projesi için kazma vurularak çalışmalar başladı.
İlçemizde yaşanan sel ve taşkın olaylarının yaşanmaması için ve ulusu deresindeki çevre kirliliğinden kurtulmak için ekipler  yoğun mesai harcıyor.
Belediyemizin vizyon projelerinden biri olan, Ulusu Islah Projesi ve Rekreasyon çalışmaları tamamlandığında Ulusu deresinin çay tabanındaki görüntü kirliliğini tamamen yok ederek ilçemizin estetiğine artı değer katacağız. Islah çalışmaları sürecinde Ulusu deresi etrafı düzenli bir hale getirilip yeni rekreasyon alanları oluşturularak dere kenarlarına yürüyüş yolları, piknik alanları ve yeni yaşam alanları kazandırarak halkımızın hizmetine sunacağız. Vatandaşlarımızın genel yaşam standartlarını yükseltmek ve geleceğe yönelik daha temiz bir Çerkeş bırakmak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir.