ULUKÖY ve KARAŞER’Lİ HEMŞERİLERİMİZİ MİSAFİR ETTİK.

İstanbul ve Zonguldak’ta yaşayan Uluköy, ve Karaşer’li hemşerilerimizi konuk ettik.

İstanbul ve Zonguldak’ta yaşayan Uluköy ve Karaşer’li  hemşerilerimiz ilçemizi ziyaret etti. Başkanımız  hemşerilerimizin sorunlarını, ilçemiz de görmek istediklerini ve tavsiyelerini  dinledi.

İstanbul’dan gelen hemşerilerimiz ile tek tek kucaklaşan başkanımız, “seçim öncesi verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Büyük bir ilçeyiz ama gelişme konusunda çok gerilerdeyiz. Biz Çerkeş’i köyleri ile bir bütün olarak görüyoruz. Yapmış olduğumuz tüm etkinliklerde köy muhtarlarımızı ve köy derneklerimizi çağırıyor sıkıntıları birlikte aşmaya çalışıyoruz. Göreceksiniz beş yılın sonunda Çerkeş’de çok şeyi değiştireceğiz. Belediye olarak sadece ilçeye değil tüm köylerimizin de hizmetinde olacağız.  Köylerimiz ile birlikte el ele verip Çerkeş’imizi layık olduğu yere inşallah hep birlikte getireceğiz. İlçemiz Ulusu Mahallesinde Uluköy’lü hemşerilerimizin almış olduğu 36 adet parsel üzerine yapılmaya başlayan evler doğru işler yaptığımızın bir göstergesidir.  Geçtiğimiz yıllarda yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda ilçemiz doğalgaz ve yüksek okula kavuştu. Şimdi ilçemize yapacağınız evlerinize doğalgaz bağlanacak ve evlerde de ısınma sorunu ortadan kalkacaktır. Çerkeş için tüm imkânları zorlayıp hizmet etmeye ve modern bir ilçe olabilmek için çabalıyoruz. Yaptığımız işler sonrasında vatandaşımızın yüzündeki mutluluk bizleri de çok mutlu ediyor çalışma azmi veriyor.  Bizden desteğini esirgemeyen Uluköy Dernek Başkanlarımız Kazım Arslan ve Dursun Kale kardeşime, Karaşer Dernek Başkanım Erdoğan Karataş’a, İstanbul ve Zonguldak’tan Çerkeş için gelen tüm hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum”dedi.

07.12.2016