TÜRK POLİS TEŞKİLATIMIZIN KURULUŞUNUN 178’İNCİ YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

Belediye Başkanımız Sn. Hasan Sopacı 10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 178. yıl dönümü münasebetiyle ziyaretlerde bulundu. İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Fırat Din'i, Bölge Trafik İstasyon Amiri Komiser Muhammet Umut Eraldı'yı ve kahraman polislerimizi ziyaret eden Başkanımız Hasan Sopacı, emniyet mensuplarının Polis Haftası’nı kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Belediye Başkanımız Sn. Hasan Sopacı’ya ziyaretleri esnasında Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım ve Ak Parti İlçe Başkanı Salih Tarın eşlik etti.

“TÜRK POLİS TEŞKİLATIMIZIN KURULUŞUNUN 178’İNCİ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUM”

“Kutsal vatan topraklarımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın 178. Yıl Dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası kutlu olsun.”

Hasan SOPACI
Çerkeş Belediye Başkanı