Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

TOKİ İLKÖĞRETİM OKULU Z KÜTÜPHANE İLE BULUŞTU

Z kütüphane açılışına Çankırı Belediye Başkanımız İrfan Dinç, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanımız Ramazan Yarım, Kaymakamımız Cengiz Ünsal, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Ak Parti Çankırı Milletvekili Adayı Muhammet Emin Akbaşoğlu, ilçemiz daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Toki İlköğretim Okulu Müdürü Yasemin Yıldırım açılış konuşmasını yaparak Çankırı Belediye Başkanımız İrfan Dinç’e ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Çankırı Belediye Başkanımız İrfan Dinç yapmış olduğu konuşmasında, çocukların ilgisi ve sevgisinin hayattaki en doğru ve gerçek hisler olduğunu belirterek yaptıkları çalışmaların yerini bulmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.“Artık, hiçbir öğretmenimiz okulların donanımı için kapı kapı dolaşmıyor, bizim kapımızı çalışıyor. 18 okulumuzda Z kütüphanelerimizi tamamladık, çalışmaları devam edenlerle birlikte 21 adet Z Kütüphaneyi çocuklarımızla buluşturacağız. Bu çalışmaları Türkiye’de başka bir Belediye’de göremezsiniz. Biz bu çalışmalarla; değerlerine bağlı, okuyan, bilgi sahibi nesillerin yetişmesi için üzerimize düşen görevi sonuna kadar yapacağız.” ifadelerini kullandı.

İlçe Kaymakamız Cengiz Ünsal ve İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı da kısa bir konuşma yaparak emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Kütüphane açılışı ile birlikte okul öğrencileri tarafından hazırlanan Tübitak Bilim Fuarı açılışı da gerçekleştirildi.

Açılışdan sonra Çankırı Belediye Başkanımız İrfan Dinç, Ak Parti Çankırı Milletvekili Adayı Muhammet Emin Akbaşoğlu, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı ve beraberindekiler ilçemiz Cumhuriyet Mahallesinde yapımı devam eden parkı ve Vehbi Sultan Camisini ziyaret ettiler. Hükümet Caddesi üzerindeki İmam Hatip Ortaokulu ve Anadolu Lisesi bahçesinin düzenlenmesi için incelemelerde bulundular. Kent Meydanı yapılacak olan alanı değerlendirdiler.  

Başkanımız Hasan Sopacı " Bize her konuda boş çevirmeyen, her türlü desteği sağlayan ve Kütüphaneyi ilçemize kazandıran Çankırı Belediye Başkanımız İrfan Dinç Beye çok teşekkür ediyorum.dedi. 

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar