Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

TERMİNAL İHALESİ YAPILDI.

Sinema Binası olarak bilinen ve yıllardır atıl durumda kullanılmayan binanın bir bölümü belediyemiz tarafından düzenleme yapılarak geçici terminal alanı olarak değerlendirilmişti.  Binanın bahçesine otobüsler için peronlar, firmalar için bilet kesme gişeleri, yolcuların rahatça oturabileceği alt kat ve üst kat da iki adet bekleme salonu, bay ve bayan tuvaletleri, camları,kamera sistemi, aydınlatmaları ve kalorifer sistemi döşenerek tadilat tamamlanmıştı.  Yeni terminalimiz 4 kamera ile 24 saat izlenecektir.

2886 Sayılı Kanunun 45. Maddesi gereği açık ihale usulü ile Terminal binası içerisindeki 5 adet bilet satış gişesi kiraya verilmiştir.

Yapılan ihale sonucunda firma gişeleri aşağıdaki şekilde sıralanmıştır.

1 nolu bilet kesme gişesi : Safran Turizm (160 lira)
2 nolu bilet kesme gişesi : Çankırı Özlem Turizm(160 lira)
3 nolu bilet kesme gişesi : Karabük Doğuş Turizm(160 lira)
4 nolu bilet kesme gişesi : Derya Turizm(160 lira)
5 nolu bilet kesme gişesi : Çağdaş - Güven Turizm(160 lira)

Başkanımız Hasan Sopacı “1 Nisan 2015 Çarşamba gününden itibaren Ankara, İstanbul, Karabük ve Çankırı’ya hareket eden seyahat acentelerinin otobüsleri çarşı içine girmeden yolcu alıp indirme işlemini gerçekleştirebileceklerdir. Terminal binamız da acentelerin yanı sıra yolcularımız da çok rahat edecektir. Bilet kesme gişelerini uzlaşma sağlayarak kura atarak belirledik. Şehirlerarası Otobüs Terminali yapana kadar burası ilçemize hizmet edecek eminim ki yeterli de olacaktır. Eski Tuz Pazarı Caddemizi de trafik konusunda rahatlatmış oluyoruz. Terminalimiz firmalarımıza ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar